Hovedforhandler for Tysse tilhenger i Mo I Rana og omegn

Skal du kjøpe tilhenger til hage og fritidsbruk, eller er du den proffe bruker som trenger henger for tøffere bruk. Hos oss på BilXtra Mo I Rana får du Tysse tilhengere tilpasset ditt bruk

Tysse tilhenger er en Norsk produsent av tilhengere, og er over en årrekke Norges største tilhengerprodusent. Tysse produserer sine tilhengere på Osterøy utenfor Bergen, og har over 50 års erfaring med produksjon av hengere.

 

 

Varehenger
Tysse har varehengere i et stort utvalg av kassestørrelser og vektklasser. Varehengerne er delt inn i kategoriene Varehenger FRITID, Varehenger PRO, Varehenger PRO+ og Varehenger XTREME. Bli bedre kjent med Tysse sitt store utvalg av varehengere her

Les mer om bestselgerne blant Tysse varehengere

 


Tipphenger
Tysse tipphengere får du i flere varianter, alt fra den lette fritidshengeren til de røffeste proffhengere. Se Tysse sitt utvalg innen fritid, proff og XTREME tipphengere.

Bli kjent med våre Tipphenger FRITID

 

Tv2 kjendis og Byggmester Andreas Nygaard kjent fra Tv2 Hjelper Deg «Den mest XTREME hengeren jeg har hatt»

Båthenger og Opplagshenger
De fleste av Tysse sine båthengere leveres med selvjusterende vugger, som gir et enklere og sikrere opptrekk og ingen manuell justering. Kraftig justerbar baugstøtte i front er også standard på Tysse båthengere. Her vil du finne en båttralle som passer til alt fra kanoer og små båter, til større båter på inntil 26 fot. Tysse båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt.
Hvordan velge rett båthenger til din båt


Skaphenger
Tysses skaphenger er tilhengere med solid overbygg og doble bakdører. Takgrind, pakninger på dører og kraftige dørlåser er standardutstyr på alle skaptilhengere fra Tysse. Det du frakter i en Tysse skaphenger vil være innelåst og godt sikret. Her vil du finne skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser. Skal du bruke tilhengeren som en arbeidshenger for å frakte for eksempel verktøy, kan du bestille en skaphenger med strøminntak og hylleinnredning. Du kan også få en skaptilhenger med ekstra dører, luker, lamper og skillevegger.

Lifthenger
Tysse lifthenger er en tilhenger som er hydraulisk nedsenkbar. Tysse lifthenger Pro+ kan du senke bakre delen av hengeren helt ned til bakkenivå, slik at du slipper bruk av oppkjøringsskinner. Tilhenger med hev- og senkefunksjon har lav påkjøringsvinkel og er enkle å betjene. Dersom du skaffer deg lifthenger, leveres den med elektrisk aggregat med batteri og lader. Tysse lifthenger kan også leveres med fjernstyring som ekstrautstyr

 

 

Lifthenger Skap
Tysse lift er en skaphenger som er hydraulisk nedsenkbar. Tysse lift Skap Pro+ kan du senke bakre delen av hengeren helt ned til bakkenivå, slik at du slipper bruk av oppkjøringsskinner. Tilhengere med lift har en lav påkjøringsvinkel og er enkle å betjene. Dersom du skaffer deg lifthenger, leveres den med elektrisk aggregat med batteri og lader. Tysse lift kan også leveres med fjernstyring som ekstrautstyr. Dersom du har behov for å frakte anleggsprodukter, tyngre materialer eller minimaskiner, vil en Tysse lift Skap PRO+ gjøre jobben lettere for deg.

Maskinhenger
Er du på jakt etter tilhenger til frakt av minimaskin eller andre tyngre maskiner? Tysse maskinhenger leveres i en rekke forskjellige varianter og størrelser sortert i vår PRO+ ogXTREME-serie

-Uten tvil den beste hengeren på markedet i dag


Biltilhenger
Om du driver med bilberging eller racing, om du har bilbutikk eller verksted, er det her du vil finne en bilhenger som passer deg. En biltransporter er lav og leveres med tipp eller solide oppkjøringsskinner i aluminium. Tysse bilhenger har hel bunn med perforerte hull og kraftig vinsj. Bunnen gjør hengerne stive og stabile, og hullene kan også brukes som surrefester. Tysses biltilhenger ligger godt på veien og gjør kjøreturen til en god opplevelse.Derfor velger bileksperten en biltilhenger fra Tysse

ATV henger

Tysse ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget. Leveres med kraftige hjul og modell 6012 leveres med pendelarm, og vil du merke at en Tysse ATV henger og vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng. Tysse ATV henger kan leveres klargjort for registrering som traktortilhenger, og du kan dermed bruke den på offentlig vei. Kan kjøres på offentlig vei, med maks hastighet 40 km/t.

Stillashenger

Tysse stillashenger gjør transport av stillas på henger enkelt og trygt. Med en egen tilhenger dedikert til stillaset, vil det alltid være klart når byggelaget skal ut på oppdrag. Stillashengeren gjør det lett for deg å telle opp deler, da hver enkelt del har sin egen plass. Du kan lett tilpasse armene på en stillashenger. Dette gjør at det er uproblematisk å få plass til flere stillastyper.

 

Trenger du service og vedlikehold på din tilhenger?
Vi er autorisert Tysse-forhandler, og har verksted for reparasjon og service av tilhengere. For å holde din tilhenger i forskriftsmessig stand, er det viktig å overholde serviceintervallene som er oppgitt i din instruksjonsbok. Hos oss får du Tysse originale reservedeler som sikrer et trygt og godt eierskap av din Tysse-tilhenger.
Les mer om vedlikehold av din Tysse-tilhenger

Utnytt din tilhenger med stort utvalg ekstrautstyr
Det er et stort utvalg ekstrautstyr til din Tysse tilhenger. Velg tilhenger på www.tysse.no og der finner dere alt tilgjengelig ekstrautstyr til akkurat denne modellen.
Gjør tilhengeren din mer brukervennlig fra første da