Bilmekaniker – stedfortreder for teknisk leder

BilXtra Mo i Rana er en spennende bedrift i utvikling. Vi er en lokaleid bedrift som har drevet med bilrekvisita og bilverksted siden 2002. I tillegg til vår butikk har vi også et engroslager av bildeler og rekvisita. Vi leverer til bilbransjen på Helgeland og til private. Vi har godkjent bilverksted opp til 7,5 tonn og er godkjent verksted for EU-kontroll opp til 3,5 tonn. Vi har 4 fagutdannede mekanikere som reparerer alle bilmerker. I 2021 ble vi forhandler av Tysse tilhengere og i 2022 starter vi opp med reparasjon av småmaskiner.

Vårt allsidige bilverksted har 3 mekanikere og en arbeidende teknisk leder.. Miljøet i bedriften er meget godt og folk trives godt på jobb.

Nå har det seg dessverre slik at vår mekaniker gjennom 12 år som er bosatt i Sverige har valgt å si opp sin stilling. Med kone og barn er det ikke bare bare å pendle milevis mellom Norge og Sverige hver dag for å komme seg på jobb. Og da muligheten for å få seg jobb nærmere hjemmet bød seg forstår vi godt at han takket ja.

Vi søker etter en dyktig fagutdannet mekaniker med allsidig erfaring, positiv serviceinnstilling og godt humør.

Vi har et godt utstyrt verksted med nye arbeidsstasjoner. Gode betingelser.

Daniel har jobbet på Bilxtra siden 2008 og har trivdes godt med jobben som bilmekaniker. Gode kollegaer og godt arbeidsmiljø er noe som kjennetegner BilXtra sier han.

Velkommen til Mo i Rana!

Uansett om du bare vurderer å flytte, eller har bestemt deg, er du hjertelig velkommen til Mo i Rana!

Mo i Rana er Nord-Norges tredje største by og er i kraftig utvikling.  Vi har et verdensledende grønt industrimiljø, en god miks av private og statlige arbeidsplasser. Byen har akuttsykehus, et godt tilbud på barnehager og skoler, og eget Campus under NORD universitet. Mo i Rana er et kommunikasjonssenter, byen ligger på E-6 og med E-12 som går inn til Sverige. I tillegg går Nordlandsbanen gjennom byen. De neste årene bygger vi en storflyplass (2400 meter) og FREYR skal etablere flere battericellefabrikker.

Mo i Rana er omgitt av en enestående natur. Det er kort veg til Helgelandskysten, til fjell og daler med masse muligheter for å drive sport og friluftsliv  –  hele året. Det finnes en rekke lag og foreninger som gjør det enkelt å få informasjon om området, og som du kan være med i hvis du ønsker.

 

Her er mer informasjon om Mo i Rana:

https://ru.no/flytt-til-mo-i-rana/

https://visithelgeland.com/no/places/mo-i-rana/  Mo i Rana – Polarsirkelbyen – Visit Helgeland

 

Søknad sendes til:

stian.olsen@bilxtra.no

Telefon:

91721273